IX. međunarodni kolokvij o problemima rimskog provincijalnog umjetničkog stvaralaštva - Tončinić, Domagoj (Array, 2004)
U prilogu je najavljen IX. međunarodni kolokvij o problemima rimskog provincijalnog umjetničkog stvaralaštva.