Tomislav Šeparović, Zbirka rimskog novca u Muzeju hrvatskih arheoloških spomenika - Tončinić, Domagoj (Array, 2003)
Rad prikazuje knjigu Tomislav Šeparović, Zbirka rimskog novca u Muzeju hrvatskih arheoloških spomenika koja je objavljena 2003. godine.