VIII. međunarodni kolokvij o problemima rimskog provincijalnog umjetničkog stvaralaštva - Tončinić, Domagoj (Array, 2003)
Rad prikazuje VIII. međunarodni kolokvij o problemima rimskog provincijalnog umjetničkog stvaralaštva koji je od 05.-08.05.2003. godine održan u Zagrebu.