Faras - katedrala iz pustinjskog pijeska. Kršćanske freske iz Nubije - Tončinić, Domagoj (2002)
Rad prikazuje izložbu Faras - Die Kathedrale aus dem Wüstensand. Christliche Fresken aus Nubien koja je od 23.05. do 15.09. 2002. godine bila postavljena u Kunsthistorisches Museum Wien.
Projekt MZOS
HRV