Rimljani između Alpa i Sjevernog mora - civilizacijsko nasljeđe europske vojne sile - Tončinić, Domagoj (2000)
Rad prikazuje izložbu Römer zwischen Alpen und Nordmeer. Zivilisatorisches Erbe einer europäischen Militärmacht koja je od 12.05. do 05.11. 2000. godine bila postavljena u Ausstellungszentrum Lokschuppen Rosenheim
HRV