Karta Vrbovečkog arhiđakonata iz 1803. godine - Botica, Dubravka (Array, 2004)
Karta Vrbovečkog arhiđakonata iz 1803. godine dio je kanonske vizitacije i nalazi se uz popratni tekst u knjigama vizitacija koje se čuvaju u Nadbiskupskom arhivu Zagrebačkog kaptola. U to vrijeme na području zagrebačke biskupije osnivaju se brojne nove župe, u sklopu reformi biskupa Maksimilijana Vrhovca, u nastojanjima prilagodbe rasporeda župa stvarnim potrebama i broju stanovnika. Na karti su ucrtane i opisane i nove župe, u skladu s preciznim uputama prema kojima se tada vode vizitacije.