Dvije knjige o antroponimiji Bosne i Hercegovine - Frančić, Anđela (Array, 2003)
Prikaz knjiga Milana Nosića i Magdalene Vidinić: Bosanskohercegovačka hrvatska prezimena I ; Bosanskohercegovačka hrvatska prezimena II