Zastupljenost ženskog pitanja u hrvatskim glasilima na kraju 19. stoljeća - Ograjšek, Ida (Array, 2004)
Prilog razmatra način na koji su se hrvatska glasila koncem 19. stolljeća bavila ženskim pitanjem.