Škola za slavenske i istočnoeuropske studije u Londonu. The School of Slavonic and East European Studies (SSEES) - Štefanec, Nataša (Array, 2003)
Rad daje pregled sveučilišne nastave povijesti na Sveučilištu u Londonu, s posebnim osvrtom na ustrojbene jedinice University College London (jedne od škola s najvećom ponudom predmeta iz studija povijesti na svijetu), a posebice na Školu za slavenske i istočnoeuropske studije (SSEES)koja na svojih nekoliko Odsjeka i istraživačkih centara, posebnu pažnju poklanja proučavanju regije jugoistočne Europe.