Hladni rat nije počeo konferencijom na Jalti!, Vijeće Europe, Projekt o europskoj dimenziji u nastavi povijesti, Simpozij o "1945.", Jalta, Ukrajina 2.- 4. listopad 2003. - Jakovina, Tvrtko (Array, 2004)
Konferencija na Jalti 1945, Churchill, Stalin, Roosevelt, Drugi svjetski rat.