Sjećanja koja čine povijest: Razgovor sa Cvijetom Jobom, dugogodišnjim diplomatom i veleposlanikom FNRJ/SFRJ - Jakovina, Tvrtko (Array, 2003)
U razgovoru s bivšim jugoslavenskim ambasadorom na Cipru, autor je pokušao osvijetliti neke od najvažnijih epizoda jugoslavenske diplomatske povijesti iz kuta Cvijete Joba.