Posvojni pridjevi i izražavanje posvojnosti - Mićanović, Krešimir (Array, 2002)
Raspravlja se o semantičkim tipovima pridjeva i njihovu opisu u hrvatskim gramatikama te o pravilima koja se tiču uporabe posvojnoga pridjeva i posvojnoga genitiva.