Oko Gramatike bosanskoga jezika - Pranjković, Ivo (Array, 2003)
Raspravlja se o prijepornim pitanjima, osobito terminološke i definicijske naravi, vezanih za morfološki opis u Gramatici bosanskoga jezika Dž. Jahića, S. Halilovića i I. Palića.