U pjesništvu više od njega samog : simptomatologija hrvatskog pjesništva 90-ih : [Off-line, hrvatsko pjesništvo 90-ih, pogovor] - Vuković, Tvrtko (2001)
Radom se propituje subverzivni poetencijal pjesništva koje nastaje devedesetih godina 20. stoljeća s obzirom na njegov odnos prema postojećim institucionaliziranim pravilima naraštajnog ili poetičkog udruživanja. Istraživanje polazi iz teorijskog obzora lakanovske psihoanalze i njezine upotrebe prilikom čitanja ideoloških tvorbi.
Projekt MZOS
HRV