Leksičke osobitosti Laušićeva Samostana - Pranjković, Ivo (Array, 2003)
U prilogu je riječ o novotvorenicama (neologizmima), augmentativima, spojevima riječi narušene valencije, frazemima i poslovičnim konstrukcijama u romanu Samostan Joze Laušića.