Aldo Nove: voajer u hipermarketu nacionalnog mentaliteta - Peruško, Tatjana (Array, 2004)
Prikaz predstavlja hrvatskom čitateljstvu opus talijanskog pripovjedača mlađe generacije, Alda Novea kao autora eksperimentalne proze (i poezije) u kojoj tematizira marketinške i masmedijske strategije, koje ujedno primjenjuje u lingvističkim i formalnim postupcima.