Dodatak dubrovačkom opusu Petra Martinova iz Milana - Fisković, Igor (Array, 2003)
Uz atribucije novih spomenika najistaknutijem gotičkom kiparu - strancu u Dubrovniku, prorađuje se širi njegov opus i mjesto u hrvatskoj povijesti umjetnosti.