Krstionički zdenac splitske katedrale - Fisković, Igor (Array, 2002)
Analizom sastavnih dijelova krstioničkog zdenca katedrale u Splitu određuje se njihovo podrijetlo i datacija, te očitavaju stilske osobitosti spomenika.