Akustička analiza alaringealnih glasova - Globlek, Dubravka; Štajner Katušić, Smiljana; Mušura, Maja Horga, Damir; Liker, Marko (2004)
Cilj je istraživanja bio usporediti akustičke parametre u tri skupine alaringealnih govornika. Dokazane su prednosti govorne proteze.
Projekt MZOS
HRV