Venecija light : Predrag Matvejević: Druga Venecija - Raspudić, Nino (2003)
Autor daje prikaz knjige "Druga Venecija" Predraga Matvejevića, koju analizira kao primjer vještog, ali nepoticajnog kombiniranja stereotipa, uz izbjegavanje tematizacije istiskog "drugog lica" grada i njegove prošlosti.
Projekt MZOS
HRV