Uljuđeni ljudožder (Niccolo Ammaniti) - Raspudić, Nino (Array, 2004)
Autor donosi prikaz romana "Ja se ne bojim" Niccole Ammanitija i pokazuje da on predstavlja odmak prema Ammanitijevoj ranijoj, "pulp" poetici.