Antigone's Claim: Kinship between Life and Death - Matijašević, Željka (2003)
Rad ispituje značaj tumačenja Antigone Judith Butler za teoriju roda i psihoanalizu u kojoj edipski sukob zamjenjuje rascjep u Antigoni.
Projekt MZOS
ENG