Žižek sam protiv svih - Matijašević, Željka (2003)
Razmatra se Žižekovo izvorno tumačenje Hegela koje je protivno svim postojećim tumačenjima, to jest Hegela kao pred-lakanovca i post-marksista.
Projekt MZOS
HRV