Rimske legije i njihovi logori u hrvatskom dijelu panonskog limesa - Sanader, Mirjana (Array, 2003)
U radu se raspravlja o problematici rasporeda rimskih legija u hrvatskom dijelu panonskog limesa. Raspravlja se o legijskim logorima u kojima su boravile trupe na tom dijelu limesa kao i o mogućinosti postojanja logora u Murseli, odnosno Mursi.