Od teksta do rječnika i natrag - Bagić, Krešimir (Array, 2004)
Rad tematizira odnos između rječnika i teksta te sastavljanje teksta na temelju zadanog leksika. Pritom u prvi plan izbijaju pitanja jezične inercije te jezične i sociokulrune kompetencije.