Jezik Karlobaškog statuta (1757.) - Kuzmić, Boris (2003)
U članku se analizira jezik pravnoga teksta iz 18. st. na svim jezičnim razinama, a posebni se interes usmjeruje prema sličnostima i razlikama između jezika navedenog statuta i starijih karlobaških ljekaruša iz 1603. i 1707. godine
Projekt MZOS
HRV