Studenti na zapadnim sveučilištima kao pokazatelj mobilnosti stanovništva zapadnog dijela srednjovjekovne Slavonije (Na primjeru koprivničke Podravine do kraja 16. stoljeća) - Petrić, Hrvoje (Array, 2003)
U tekstu autor pokušava dati prilog poznavanju odnosa brojnosti studenata na zapadnim sveučilištima.