Gramatička obrada glagolskih natuknica u dvojezičnicima - Sesar, Dubravka (Array, 2002)
U tekstu se analiziraju određene mogućnosti gramatičke obrade glagolskih natuknica u dvojezičnim rječnicima hrvatskoga i slavenskih jezika ; analiza se zasniva na usporedbi obrade glagola u dvojezičnim rječnicima s hrvatskom, češkom, slovačkom, poljskom i ruskom komponentom, te na iskustvima autorice u izradi češko-hrvatskoga, odnosno hrvatsko-češkoga rječnika.