Evropske šanse Hrvatske i Srbije - Roksandić, Drago (2002)
Autor se komparatistički bavi razvojnim mogućnostima Hrvatske i Srbije u distinktivnim procesima europskih integracija i prostorima međudržavne suradnje.
Projekt MZOS
HRV