Kula Jankovića. Inicijativa obnove i oživljavanja Kule Stojana Jankovića i sela Islam Grčki - Roksandić, Drago (Array, 2003)
Prijedlog obnove i funkcionalne revitalizacije Kule Jankovića, s težištem na interkulturnim projektima.