Civilizacija ženskog predznaka, a nije matrijarhat - Matijašević, Željka (Array, 2002)
Članak nudi psihoanalitičko tumačenje filma "Peti element" također se osvrćući na uobičajena feministička tumačenja simbolike četiriju elemenata.