U posljednjoj fazi - Matijašević, Željka (2002)
Članak nudi psihoanalitičko tumačenje filma "U posljednjoj fazi" osvrćući se na odnos između krajnjeg razotkrivanja nesvjesnog, konačne analize i nagona prema smrti
Projekt MZOS
HRV