Lacan's Philosophical Subject: the Localization of the Freudian Unconscious - Matijašević, Željka (2002)
Članak analizira Lacanovo pribjegavanje filozofijskim kategorijama čime pokušava vratiti psihoanalizi dostojanstvo da bi naposlijetku proglasio psihoanalizu superiornom filozofiji.
Projekt MZOS
ENG