Metafizički nesporazumi Jacquesa Lacana - Matijašević, Željka (Array, 2002)
Članak razmatra lakanovsku psihoanalizu sa stajališta njezine podijeljenosti na dva razdoblja, strukturalističko razdoblje artikulacije dvaju poredaka, imaginarnog i simboličkog i post-strukturalističko razdoblje uvođenja trećeg poretka, zbiljskog.