Il Friuli e l'Istria al tempo di San Paolino di Aquileia (787-802) nel XII centenario della sua morte - Maraković, Nikolina (2003)
Autorica daje prikaz skupa organiziranog povodom tisuću dvjestote obljetnice smrti akvilejskog patrijarha Paolina, koji je tematski bio vezan za povijesna i umjetnička pitanja toga razdoblja.
Projekt MZOS
HRV