Los versos de Glasgow de Marulić - Novaković, Darko (2002)
Epigrami otkriveni u Sveučilišnoj knjižnici u Glasgowu mijenjaju uvriježenu predodžbu o Maruliću kao ekskluzivnom moralistu.
Projekt MZOS
SPA