Rod i narod, tradicija i tranzicija - Čale Feldman, Lada (Array, 2003)
Zbornik tekstova o reprezentaciji roda i nacije američkih, indijskih i hrvatskih znanstvenica, iz paralelnih perspektiva etno-antropologije, simboličke antropologije, kulturalnih i izvedbenih studija, filozofije, povijesti i ženskih studija.