La basilique a trois nefs de Guran en Istrie: premiere campagne de fouilles - Terrier, Jean; Jurković, Miljenko; Matejčić, Ivan (2003)
Autori daju pregled i rezultate istraživanje prve arheološke kampanje na lokalitetu trobrodne bazilike u Guranu u Istri.
Projekt MZOS
FRA