La basilique a trois nefs de Guran en Istrie: premiere campagne de fouilles - Terrier, Jean (Array, 2003)
Autori daju pregled i rezultate istraživanje prve arheološke kampanje na lokalitetu trobrodne bazilike u Guranu u Istri.