L'edifice cultuel entre les periodes paleochretienne et carolingienne - Jurković, Miljenko; Duval, Noel (2003)
Autori pišu predgovor časopisa sa temom kultne građevine u razdoblju od ranog kršćanstva do karolinškog doba, dajući novu definiciju problema kontinuiteta između kasne antike i ranog srednjeg vijeka.
Projekt MZOS
FRA