Osnovan hrvatski ogranak Međunarodnog udruženja za kasnu antiku (association pour l'antiquité tardive) - Jurković, Miljenko; Milinović, Dino (2002)
Autori govore o važnosti osnivanja hrvatskog ogranka Međunarodnog udruženja za kasnu antiku.
Projekt MZOS
HRV