Simul'tanizm vremen? - Užarević, Josip (Array, 2002)
Dok simultanizam (simultanost) različitih događaja, promatran s aspekta prostora, ne izaziva nikakvih dvojba, simultanizam različitih (udaljenih) vremena kao zasebnih događajnih sustava jest velika provokacija za mišljenje. Postavlja se pitanje je li on moguć i ako jest - u kojem obliku. U članku se posebna pozornost posvećuje Augustinovu poimanju vremena.