Neurolingvistički aspekti bilingvizma - Mildner, Vesna (Array, 2002)
U članku se ukratko govori i mozgovnoj reprezentaciji jezičnih funkcija općenito, o nekim mišljenjima o bilingvizmu, uključujući neurolingvističku organizaciju bilingvala, i prikazuju se podaci nekoliko biheviorističkih studija hrvatsko-engleskih bilingvala.