Problemi habsburško-mletačkog razgraničenja u Podgorju i Pozrmanju potkraj 17. i početkom 18. stoljeća - Holjevac, Željko (Array, 2003)
Autor na temelju arhivske građe obrađuje problematiku habsburško-mletačkog razgraničenja na međi Like i Dalmacije prije, za vrijeme i nakon Karlovačkog mira 1699. godine.