Problemi izrade višedijalektnoga frazeološkog rječnika - Menac-Mihalić, Mira (2002)
Problem odabira uopćenog frazema razmatra se na fonološkoj i morfološkoj razini. Na leksičkoj razini problem je pod kojom će se ključnom riječi obrađivati frazem koji u raznim govorima ima različite izraze za iste sadržaje. Razmatra se pitanje treba li u tijelu članka navesti odgovarajući frazem književnoga jezika (ako postoji).
Projekt MZOS
Projekt MZOS
HRV