Liričeskij cikl: Pasternak i Mandel'štam - Užarević, Josip (2001)
Pjesme mogu biti povezane u ciklusne strukture radijalnim i linearnim vezama. Kao ilustrativni materijal poslužilo je pjesništvo O. Mandel'štama i B. Pasternaka
Projekt MZOS
RUS