Dvoglave hidre: nacija, žene i gluma - Čale Feldman, Lada (Array, 2002)
Članak se bavi kazališnim imaginarijem žene u Hrvatskoj devedesetih, razdoblju postsocijalističkih revizija: elaboracijom ideje glumice kao nacije i subvertiranjem tih slika u ženskoj dramskoj i kazališnoj produkciji istoga razdoblja.