Intervju s profesorom Davidom Singletonom - Medved-Krajnović, Marta (Array, 2002)
S profesorom Singletonom razgovara se o prošlosti, sadašnjosti i budućnosti istraživanja usvajanja drugog jezika, ulozi dobi u usvajanju jezika, položaju engleskog jezika u međunarodnoj komunikaciji, primjenjeno lingvističkom znanstvenom doprinosu zemalja izvan Europske zajednice.