Uznesenje Marijino - od Rubensove slike u Düsseldorfu i Pontiusova bakroreza, do oltarnih pala u Moste pri Komendi (Slovenija), Makarskoj i Zagrebu - Cvetnić, Sanja (Array, 2000)
U radu su obrađene tri oltarne pale ikonografske teme Uznesenja Marijina - u župnoj crkvi sv. Sebastijana (Boštjana) u Sloveniji, u staroj franjevačkoj crkvi u Makarskoj Pietera de Costera te u župnoj crkvi sv. Barbare u Gornjem Vrapču (Zagreb). Nastale su po istom predlošku -- bakrorezu Paulusa Pontiusa iz 1624. godine, na kojemu je prenesenao Rubensovo Uznesenje Marijino, iz 1618. godine.