David, Geza - Pal Fodor (eds.): Ottomans, Hungarians, and Habsburgs in Central Europe. The Military Confines in the Era of Ottoman Conquest - Moačanin, Nenad (Array, 2002)
Recenzija u obliku kritičkog osvrta (diskusija) u povodu objavljivanja skupnog djela šestoro mađarskih povjesničara o tursko-habsburškim krajiškim konfrontacijama u Ranom Novom vijeku, s osobitim obzirom na teme uže vezane uz hrvatsku povijest toga doba.